BinnenkortRenderklippen en meer

Horse Dark sq
Bekijk alle ruitertochten
 • Starttijd: wisselend
 • Totale duur: 2 tot 3 uur
 • Start: Epe, parkeerplaats Officiersweg
 • Aantal personen: maximaal 4 plus gids
 • Prijs: 27,50 per persoon
 • Met eigen paard

Wat gaan we doen?

Waarom rijd jij paard? Zeg nou zelf, elke ruiter wil zich weleens een “cowboy” voelen. Waar kun je dat beter doen dan in Epe? Centrum van vele ruiterroutes en uitgestrekte heidevelden en bossen.

Ben jij iemand die graag, onder begeleiding van een ervaren ruiter, wil genieten van samen met je paard een buitenrit maken? Boek dan een plaatsje in één van onze Renderklippen paardrijtochten.

Wij nemen je mee op een geweldig avontuur. Je krijgt de Veluwe te zien zoals je nog nooit hebt gezien. In 2 tot 3 uur, afhankelijk van de snelheid van de groep, nemen we je mee over de heide en door de bossen.

We ontvangen je met verse koffie of thee en een wat lekkers en gaan dan samen op pad. Op de ruiterpaden komen we geen verkeer of andere bosgebruikers tegen en wanen we ons volledig vrij. Grote kans dat we herten of zwijnen tegenkomen en kijk ook vooral omhoog naar de vele spechten of roofvogels die dit gebied bewonen.

Bij terugkomst ben je een ervaring rijker en hopelijk net zo trots op dit mooie stukje Nederland als wij zijn. Want wij ervaren elke keer weer hoe mooi het kan zijn in ons overvolle land.

 • Renderklippen en meer
  21/08/2020
  18:00 - 21:00
Details Prijs Aantal:
21 augustus 18:00€27,50 (EUR)*  

* prijs inclusief BTW


locatie  

Adres
Epe, Gelderland, Netherlands

Beschrijving:

Op de kruising van de Koekenbergweg en Officiersweg ligt een parkeerplaats middenin de bossen van Epe. Vanuit hier wandel, fiets of rij je zo met je paard het bos in. Kilometers aan te ontdekken paden beginnen en eindigen hier.

Nabij meerdere landgoederen is dit een ideale uitvalsbasis voor de mooiste tochten door de bossen en over de heide van Epe.

Deze parkeerplaats bereik je als volgt:

Vanaf de A50

Neem afslag Epe 27 en rijdt via de N309 Epe voorbij richting Nunspeet. Je passeert hierbij in deze volgorde vanaf de snelweg een rotonde, stoplichten en een rotonde. Ga dan, waar de weg zich verbreedt bij hectometerpaal 46,4 de Koekenbergweg rechts in en rijdt deze helemaal af tot het eind. Aan je linkerkant vind je de parkeerplaats.

Vanaf de A28

Neem afslag 15 Nunspeet Oost en ga via de N795 richting Epe. Rijdt door en passeer de rotonde richting Epe. Vlak daarna verbreedt de weg zich bij hectometerpaal 46,4. Ga dan de Koekenbergweg links in en rijdt deze helemaal af tot het eind. Aan je linkerkant vind je de parkeerplaats.

Gids

 • Bea Kruize
  Geen route is meer geheim voor Bea. Wil jij met je paard de bossen in en rondom Epe verkennen dan zorgt Bea ervoor dat je daar komt waarvan je niet wist dat het zou bestaan. Bea verzorgt de ideale mix tussen ontspannen stappen en even lekker losgaan in draf of galop waar het kan. Met een oog, oor en neus voor wild is de kans dat een paardrijtocht met Bea uitmondt in een echte safari zeer groot.