Culinair

Bij Epe Outdoor geloven we ook in het genieten door heerlijk eten. Bij voorkeur lokaal eten en drinken, eerlijk geproduceerd, vol van smaak en puur. Of het nu gaat om een borrel, ontbijt of lunch, wij zoeken continue naar de lekkerste belevingen.


Il Magistrale Cycling Coffee

Koffie voor fietsers, verrassende smaken maken de koffie bij elke slok weer een beleving. Zonder goede koffie is het niet mogelijk de dag goed te beginnen. Geniet dus van onze vers gezette espresso’s met Il Magistrale Cycling Coffee bij onder andere onze mountainbike- en fietstochten.

www.magistralecyclingcoffee.cc


Wild worst

Ter Weele

Bij wild zien, hoort wild proeven, in ieder geval als je met Epe Outdoor de Veluwe bezoekt. Er gaat niets boven een heerlijk en eerlijk stukje wild. Beter vlees is er niet te verkrijgen. Wij halen al ons wild en vlees natuurlijk bij de enige echte Veluws wild slager in Nederland, die toevallig ook nog eens in Oene zit.

www.slagerijterweele.nl


Eper biercollectief bieren

Epe Biercollectief

Zoef, Rein, Afschot, originele bieren uit Epe. Heerlijk van smaak en grote variatie in gewicht. Geniet na een lange vermoeiende tocht van de verfrissing van deze bieren. Heerlijk bij een stukje kaas, wild zwijn-worst of andere buitengewone versnapering.

www.epebier.nl