Culinair

Bij Epe Outdoor geloven we ook in het genieten door heerlijk eten. Bij voorkeur lokaal eten en drinken, eerlijk geproduceerd, vol van smaak en puur. Of het nu gaat om een borrel, ontbijt of lunch, wij zoeken continue naar de lekkerste belevingen.


Koffie en thee

Een ontvangst zonder koffie of thee kan niet. In Epe hebben we onze eigen koffie en thee melanges die we graag aan je laten proeven.


Wild worst

De borrel

Bij wild zien, hoort wild proeven, in ieder geval als je met Epe Outdoor de Veluwe bezoekt. Er gaat niets boven een heerlijk en eerlijk stukje wild. Beter vlees is er niet te verkrijgen. Wij halen al ons wild en vlees natuurlijk bij de enige echte Veluws wild slager in Nederland, die toevallig ook nog eens in Oene zit.

www.slagerijterweele.nl


Eper biercollectief bieren

Het bier

Zoef, Rein, Afschot, originele bieren uit Epe. Heerlijk van smaak en grote variatie in gewicht. Geniet na een lange vermoeiende tocht van de verfrissing van deze bieren. Heerlijk bij een stukje kaas, wild zwijn-worst of andere buitengewone versnapering.

www.epebier.nl


Lunch

Na een lekkere wandeling of mtb-tocht heb je wel trek. Wij verzorgen graag de lunch op lokatie achteraf, of vooraf. Vers belegde broodjes, soep, yoghurt, sap, melk of eigen wensen? Wij maken er een heerlijk moment van.