De battle van Ernst

Met Epe Outdoor hebben wij het doel mensen te laten genieten van de geweldige omgeving rondom Epe. Dat doen wij het liefst met de mountainbike of te paard.

In Epe ligt ook een stuk van Kroondomein het Loo, een geweldig gebied om te fietsen en te wandelen, veel wild, mooie uitzichten en en als je weet waar te moeten stoppen ook een geweldige geschiedenis die 150.000 jaar teruggaat.

Iemand die graag in Kroondomein het Loo fietste en er zelfs een officieuze mtb route heeft gemaakt is Epenaar Ernst. Als Epenaar op de MTB hoor je er pas “echt” bij als je die route gefietst hebt. Ernst kan zijn route echter niet meer fietsen vanwege de slopende ziekte ALS.

Niemand zou aan deze ziekte mogen leiden, een ziekte die niet alleen dierbaren van ons afpakt, maar juist hen die er aan lijden raakt in hetgeen ze zo dierbaar is: bewegen, actief zijn en genieten. En juist dat bewegen en genieten is wat wij van Epe Outdoor iedereen willen laten beleven.

Daarom hebben wij besloten om Team Ernie van Tour du ALS te steunen. Zij fietsen namens Ernst 11 juni hun Tour du ALS.

5 euro per deelnemer

Vanuit Epe Outdoor hebben wij besloten om vanaf 1 maart tot 11 juni voor elke deelnemer aan een mtb tocht van Epe Outdoor door Kroondomein het Loo 5,- te doneren aan Team Ernie.

De deelnemende tochten zijn:

TochtdatumkaartenBeschikbaar
Het Edelhert21-360
De Wolf4-464
Het Edelhert18-465
Het Edelhert23-566
De Wolf7-666
Tussenstand:  € 49,-

Wil je zelf met een groep een tocht maken door Kroondomein het Loo en Epe outdoor als gids inhuren dan doneren wij 10% van de omzet gedurende deze periode.

Ga naar de deelnemende tochten: