Epe – Kamp Buitendoor

Details

Locatie website:

Midden in het bos, op landgoed Welna ligt Kamp Buitendoor.

Een kampeerterrein waarbij het Veluwse bos nog echt beleefd wordt. Waan je in een andere wereld op dit terrein. ‘s Avonds aan het kampvuur je eten bereiden, slapen tussen het wild, maar wel voorzien van alle nodige faciliteiten, zoals sanitair en douchegelegenheid.

Als uitvalsbasis dient Kamp Buitendoor als start- en eindpunt van onze MTB tochten en weekenden, maar ook als terrein voor een geweldige dag voor familie of bedrijf is het een ideaal plekje in Epe.

Lees de reviews over de locatie Kamp Buitendeur

Hoe te bereiken?

De juiste ingang naar het landgoed Welna zit op de kruising: Eperweg-Soerelseweg-Gortelseweg bij hektometerpaaltje 6.2

Vanaf de A28

Neem afslag 15 richting Epe. Na 3,5 km maakt de provinciale weg er een scherpe bocht naar links, gemarkeerd met witte borden met rode pijlen. Dan na 200 meter rechtsaf. Dit is de Gortelseweg (zandpad met betonnen fietspad). De

Vanaf de A50

Neem afslag 27 richting Epe. Deze weg (N309) richting Nunspeet blijven volgen. Zodra u bij een rotonde de N795 inrijdt op uw kilometerteller kijken. Vanaf hier is het nog precies 3,1 km. Dan linksaf, de Gortelseweg (zandpad met betonnen fietspad) in.

Voor beide richtingen geldt: Als u op de Gortelseweg bent, moet u steeds de eerste links nemen. U kunt het kampterrein dan al zien aan uw linkerhand.

Locatie

Adres
Gortelseweg, Epe, 8162, Netherlands