Overnachten

Weekend of midweek in Epe

Wil je je goed uitgerust aan je mountainbiketocht beginnen of juist lekker lang genieten van een mooi weekend op de Veluwe? Combineer dan je mtb tocht of je wildspeurtocht met Epe Outdoor met een overnachting in een van de vele mooie accomodaties in Epe. Slaap in het bos, een hotel, villa of B&B, voor elke wens en elk budget is er een oplossing.

Hutje op de veluwe

Hutje op de Veluwe

Zonder twijfel, dit is een unieke plek op de Veluwe in het bos van Wissel op steenworp afstand van Epe. Geniet, eet, drink, slaap en trek er op uit! Nieuw in 2020 gebouwde lodge in Scandinavische sfeer met een oppervlakte van 75m2 op een privé bosperceel van 2100m2. Het is heerlijk struinen op het omheinde bosperceel. Het natuurhuisje beschikt over een heerlijk ruime veranda waar het het hele jaar door genieten is van de natuur in al zijn facetten.

Bungalowpark de Rietberg

Bungalowpark de Rietberg

Verblijf met 2 tot 12 vrienden in een huisje aan de zuidkant van Epe en maak geweldige MTB tochten naar Kroondomein het Loo of door de bossen van Epe. Ook het dorp zelf ligt op korte afstand voor een gezellig café of lekker eten.

Landgoed Welna

Op Welna

Verblijf op een landgoed met allure. Temidden van de bossen en het wild. De ideale uitvalsbasis voor een geweldige MTB tocht over Kroondomein het Loo of richting de zandverstuiving en singletracks van Nunspeet. Wild gegarandeerd.

BenB De Sprengen

B&B De Sprengen

Aan de noordkant van Epe gelegen, de ideale uitvalsbasis naar de geweldige MTB paden van Heerde en Hattem, maar ook de bossen van Epe liggen letterlijk in de achtertuin.