Persoonlijke gids

Bij Epe Outdoor kunnen wij een geheel eigen verzorgde dag of tocht organiseren. Als het gaat om een tocht, te voet, te paard of met de mountainbike, dan hebben wij gidsen. Gidsen die de omgeving op hun duimpje kennen. Zij kunnen tochten samenstellen die aan alle wensen voldoen.

Of je nou op zoek bent naar cultuur, uitzichten, natuur, wild of uitdagende paden en routes, onze gidsen stellen geheel naar wens een tocht samen. Ben je alleen of met een groep, laat ons je begeleiden door de bossen en omgeving van Epe.

Persoonlijke wandelgids

Wil je zomers in de avonduren wild-speuren? In de herfst paddenstoelen zoeken of een tocht langs de mooiste uitzichten en bezienswaardigheden maken? Onze wandelgidsen maken graag een ronde met je. Tot 20 kilometer per dag kun je met ze afleggen. Afhankelijk van je eigen conditie en wensen wordt een bijzonder beleving naar wens samengesteld.

Wild zwijn in het bos, gefotografeerd tijdens een wandeltocht met privé gids.

Persoonlijke mountainbike gids

Jij wilt niet met een groep, maar juist alleen fietsen, of juist speciaal met je hele bedrijf of familie een dag maken? Onze persoonlijke mountainbike gidsen maken een route geheel naar wens. Als het gaat om afstand, snelheid, hoogtemeters en bezienswaardigheden, is alles mogelijk. We helpen je niet alleen met de route en eventueel catering op rustpunten, maar kunnen ook zorgen voor de nodige mountainbikes. Want ook mountainbikes kun je bij ons huren als je één van onze gidsen boekt.

Mountainbiker in het bos tijdens een tocht met privé gids.

Persoonlijke ruiter gids

Epe biedt een van de mooiste ruiter gebieden van Nederland. Maar ben je onbekend dan is het lastig om hier goed van te genieten. Er zijn wel meerdere routes, maar welke moet nemen, en zie je dan echt wel de mooiste plekken. Bovendien is verdwalen niet uitgesloten. Te voet of op de fiets is verdwalen nog niet heel erg. Je moet dan wat langer lopen of fietsen, maar te paard kan het een groot probleem geven voor het welzijn van je paard.

Boek een gids bij ons en maak samen een op maat samengestelde tocht, met een afstand en zwaarte naar eigen keuze. Ga met eigen vertrouwde rij-vrienden of maak privé een tocht. Wij kunnen zorgen voor catering onderweg en staan paraat met eigen trailer mocht er onderweg hulp nodig zijn, wel zo fijn.

Ruiter in het bos tijdens een tocht met privé gids.

Contact

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en wij helpen je graag aan een eigen buitengewone beleving.